Imagine being paid to improve your favorite CMS!

It could be you! Umbraco HQ are hiring and are looking for both talents and senior developers. Wonderful workplace, friendly colleagues and competitive salary.

Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Noel Olmut 5 posts 75 karma points
    5 days ago
    Noel Olmut
    0

    Backoffice trying to go to login.aspx

    Hello,

    We are supporting an Umbraco site, version 7.4.3, that, when connecting to the back office at siteurl/umbraco, is showing a blank page. The IIS logs are showing a 404 error because the site is trying to load login.aspx which doesn't exist. Nothing in the site folder has been updated in months, and there's no rewrite in the web.config. Why would this start happening? What else can we look at?

    Thank you, Noel

  • Michaël Vanbrabandt 419 posts 1939 karma points
    4 days ago
    Michaël Vanbrabandt
    0

    Hi Noel,

    what does the console say in Google Chrome webbrowser?

    We has this issue also when our clock on our VPS running Umbraco sites was wrong. Settings this correct was the solution and Umbraco login page came back visible.

    Hope this helps!

    /Michaël

  • Noel Olmut 5 posts 75 karma points
    3 days ago
    Noel Olmut
    0

    Hi Michael,

    The console contained the "Lazyload cannot be resolved" error that I've seen on other posts. We fixed this by granting Everyone read and execute access to the folder containing the Umbraco site (we did not originally set up the server and the site). I'm not sure how that fixed it since the site's application pool id already had access to the folder, but I'm glad it did.

    Thank you,

    Noel

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft