x First time here? Check out the FAQ

Contour

Questions related to Contour - the official form builder from Umbraco Corp
form entries Started by: matt smith - April 10, 2014 @ 04:12 7replies 0votes April 11, 2014 @ 10:31 by Jan Skovgaard
numbering fieldsets Started by: Fergus Davidson - April 10, 2014 @ 11:17  - Topic has been solved 6replies 0votes April 11, 2014 @ 10:29 by Jan Skovgaard
Input field class Started by: Craig100 - April 11, 2014 @ 04:33 1replies 0votes April 11, 2014 @ 05:41 by Craig100
The remote name could not be resolved: 'www.google.com' Started by: Anton Oosthuizen - April 9, 2014 @ 02:29 0replies 0votes April 9, 2014 @ 02:29 by Anton Oosthuizen
Conditional Logic with Check box Started by: Fuji Kusaka - April 9, 2014 @ 06:37  - Topic has been solved 1replies 0votes April 9, 2014 @ 01:26 by Fuji Kusaka
Upload field not working? Started by: Joachim Andersen - April 7, 2014 @ 11:16 3replies 0votes April 9, 2014 @ 09:11 by Joachim Andersen
Default Workflow:Save as umbraco document, not mapping form inputs to document fields Started by: Kilian Kaiser - April 3, 2014 @ 04:17 0replies 0votes April 9, 2014 @ 01:51 by Kilian Kaiser
RenderMacroContent Contour Started by: Tom Steer - April 7, 2014 @ 05:41 1replies 0votes April 8, 2014 @ 09:58 by Tom Steer
Approval workflow Started by: Ismail Mayat - March 24, 2014 @ 04:34  - Topic has been solved 9replies 0votes April 8, 2014 @ 04:16 by Neil Hodges
Change of domain Started by: Dave - April 8, 2014 @ 02:38 1replies 0votes April 8, 2014 @ 03:02 by Jan Skovgaard
Contour not creating Member Started by: Neil Hodges - April 7, 2014 @ 03:59 2replies 0votes April 7, 2014 @ 07:08 by Neil Hodges
Richtext editor type for contour Started by: Jonas Eriksson - April 5, 2014 @ 04:50 0replies 0votes April 5, 2014 @ 04:50 by Jonas Eriksson
Integration with Salesforce? Started by: Thomas Kingo - April 3, 2014 @ 03:26 0replies 0votes April 3, 2014 @ 03:26 by Thomas Kingo
Issue with create form based custom template Started by: Oleg Velb - November 5, 2013 @ 11:20  - Topic has been solved 4replies 0votes April 3, 2014 @ 10:21 by Oleg Velb
Prevaluesourceid doesn't fill the correct value after export a form Started by: Oleg Velb - December 19, 2013 @ 09:35 2replies 0votes April 3, 2014 @ 10:19 by Oleg Velb