Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


These support forums are now closed for new topics and comments.
Please head on over to http://eureka.ucommerce.net/ for support.

  • Craig Cronin 279 posts 468 karma points
    May 24, 2015 @ 11:12
    Craig Cronin
    0

    uCommerce products missing after export from azure site

    I've just taken over the maintenance of a site which is hosted on azure.  I've exported the data so that I can get a local copy running.

    The whole site is working but there are no products showing up.  I can see that the product information is in the database and all seems to be working on the front end.

    I just want to see the products in the backend?

  • Jesper Nielsen 141 posts 497 karma points
    Jun 02, 2015 @ 13:39
    Jesper Nielsen
    0

    Hello Craig,

    I am not sure what you mean by "missing".

    Can you see the category structure? Is the list of products for a category empty?

    If you are logged in as an administrator, there should be no problems with permissions.

    Kind regards,
    Jesper 

  • Craig Cronin 279 posts 468 karma points
    Jun 02, 2015 @ 18:44
    Craig Cronin
    100

    Hi Jesper,

    Thanks for getting back to me......All solved!!! I didn't quite have the complete up to date files which was causing issues.

    Thanks

     

  • Søren Spelling Lund 1793 posts 2744 karma points
    Jun 16, 2015 @ 09:36
    Søren Spelling Lund
    0

    Hi Craig,

    Could you mark the topic as solved please?

    Thanks.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft