Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


These support forums are now closed for new topics and comments.
Please head on over to http://eureka.ucommerce.net/ for support.

  • Jez 1 post 21 karma points
    May 10, 2015 @ 14:23
    Jez
    0

    Mediapicker/image problem

     

    Image picker not working

     

    Hi,

    I've installed ucommerce (uCommerce-for-Umbraco7-6.6.5.15100) and also the also the razor demo store (3.0.6.15079). All seems great apart from any media items not displaying.

    When selecting an image from the tree list under the media tab there is no display image preview. If I save and view the front end of the site the images are also not displaying and the output HMTL for the images just shows the following:

    {src: '/media/1661/LBAS.jpg', crops: [

      {

        "alias": "Small crop 80",

        "width": 80,

        "height": 127

      }

    ]}

    Any ideas as to why this might be happening?

     

  • Morten Skjoldager 436 posts 1492 karma points
    May 19, 2015 @ 13:01
    Morten Skjoldager
    0

    Hi Jez,

    When you select an image from the tree and click save,

    Can you verify what the value from the database is ? Take a random product, set the PrimaryImageId, and tell me what the value is.

    Best regards

    Morten

  • Søren Spelling Lund 1792 posts 2732 karma points
    Jun 02, 2015 @ 12:34
    Søren Spelling Lund
    1

    We've verified that this is a bug in version 6.7 and earlier. A fix has been scheduled for an upcoming release.

    Please note that while the preview is broken the media does in fact get selected and stored properly so it can be used on the front-end.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft