Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at

These support forums are now closed for new topics and comments.
Please head on over to for support.

  • Greg D'Abate 10 posts 56 karma points
    Dec 01, 2014 @ 17:55
    Greg D'Abate

    Can't get Razor Store working

    I am on Umbraco 7.1.6, Ucommerce7-, and Demo_Store_Razor_3.0.5.14315.  Everything seems to have installed properly.  However, when I navigate to (or catalog), I get a 404 error saying Requested URL: umbraco/rendermvc 

    The other issue is when I go to the uCommerce icon in back end of Umbraco, it does not load and I am getting a server error: Failed to retrieve data for application tree uCommerce.

    I am new to both Umbraco and uCommerce.  Any help would be greatly appreciated.

  • Jan Skovgaard 10758 posts 21139 karma points MVP 4x admin c-trib
    Dec 04, 2014 @ 10:47
    Jan Skovgaard

    Hi Greg

    Have you tried doing what Martin suggests here

    Don't know if you have seen this video as well?

    Hope this helps.


  • Thomas 30 posts 162 karma points
    Dec 04, 2014 @ 14:37

    Hi Greg,

    You might be able find an answer in the log files, try searching for "uCommerce". The log files are available at /app_data/logs.

    You could also try installing the newest version of the razor store, it's a few days newer than the one you have installed.


Please Sign in or register to post replies

Write your reply to: