Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Andy 8 posts 85 karma points
    Dec 17, 2013 @ 08:02
    Andy
    0

    MVC views and templates not syncing (Umbraco 6.1.6)

    Hi,

    I am unable to get razor views in the /views folder of an MVC site to synchronise as templates in the CMS admin. uSitebuilder is working correctly for Document Types and the site is set to use MVC as the defaultRenderingEngine in the settings file.

    How can I get uSiteBuilder to read and initialise the views as templates in Umbraco ?  I saw a google group post about recompiling uSiteBuilder under a more recent version of Umbraco but was not able to get this working (https://groups.google.com/forum/#!topic/usitebuilder-developers/i9mU_GZKRa4)

    Umbraco 6.1.6
    uSiteBuilder 1.2

    Advice appreciated,
    regards,
    Andy

  • Jeroen Breuer 4809 posts 11884 karma points admin mvp c-trib
    Dec 17, 2013 @ 12:11
    Jeroen Breuer
    100

    Templates are still stored in the database so you need to add them through the Umbraco backoffice. Just placing a view in the views folder won't work. It's probably best to first create the template in Umbraco and than override that view in the views folder with your own view file.

    Jeroen

  • Andy 8 posts 85 karma points
    Dec 18, 2013 @ 01:20
    Andy
    0

    Thanks Jeroen. That clarifies things.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft