Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Barry Fogarty 480 posts 1082 karma points
    Oct 13, 2011 @ 07:37
    Barry Fogarty
    0

    'Tab' property specified was not found.

    WHen switching out to v1.2 of uSiteBuilder i get the following error:

    Server Error in '/' Application.

    'Tab' property specified was not found.

     

    Switching back to v1.1. it works again.  Is there anything I need to check through in my doctype classes regarding tab declaration?  I just have the standard notation, Tab="TabName" in my properties, and where they are generic properties I do not assign the attribute at all.

  • Vladan Ostojic 94 posts 205 karma points
    Oct 13, 2011 @ 09:13
    Vladan Ostojic
    0

    Hi Barry, do you see any stack trace? Do you know in which document type it occurs and can you paste its code? And which Umbraco version are you using?

  • William Djingga 27 posts 53 karma points
    Dec 06, 2011 @ 12:15
    William Djingga
    0

    I am getting the same error as well. I am using umbraco 4.7.1 and Latest version of USitebuilder downloaded from CodePlex.

    Any clue how to fix this error?

    Following is the error stacktrace :  


    [CustomAttributeFormatException: 'Tab' property specified was not found.] System.Reflection.CustomAttribute.GetCustomAttributes(RuntimeModule decoratedModule, Int32 decoratedMetadataToken, Int32 pcaCount, RuntimeType attributeFilterType, Boolean mustBeInheritable, IList derivedAttributes, Boolean isDecoratedTargetSecurityTransparent) +2234 [CustomAttributeFormatException: 'Tab' property specified was not found.] System.Reflection.CustomAttribute.GetCustomAttributes(RuntimeModule decoratedModule, Int32 decoratedMetadataToken, Int32 pcaCount, RuntimeType attributeFilterType, Boolean mustBeInheritable, IList derivedAttributes, Boolean isDecoratedTargetSecurityTransparent) +12622587 System.Reflection.CustomAttribute.GetCustomAttributes(RuntimePropertyInfo property, RuntimeType caType) +149 Vega.USiteBuilder.Util.GetAttribute(PropertyInfo propertyInfo) +68 Vega.USiteBuilder.ManagerBase.SynchronizeContentTypeProperties(Type typeContentType, ContentType contentType, Boolean& hadDefaultValues) +209 Vega.USiteBuilder.DocumentTypeManager.SynchronizeDocumentType(Type typeDocType, Type baseTypeDocType) +472 Vega.USiteBuilder.DocumentTypeManager.SynchronizeDocumentTypes(Type baseTypeDocType) +146 Vega.USiteBuilder.DocumentTypeManager.Synchronize() +56 Vega.USiteBuilder.UmbracoManager.Synchronize() +68 Vega.USiteBuilder.UmbracoManager.SynchronizeIfNotSynchronized() +72 System.Web.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +80 System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +270
  • Vladan Ostojic 94 posts 205 karma points
    Dec 06, 2011 @ 12:26
    Vladan Ostojic
    0

    Can you paste the code of a document type that is causing this problem?

  • William Djingga 27 posts 53 karma points
    Dec 06, 2011 @ 12:44
    William Djingga
    0

     [DocumentType]

        publicclassHomePage : Page

        {

            [DocumentTypeProperty(UmbracoPropertyType.Textstring, Tab = "Google")]

            public string GoogleAnalyticCode { get; set; }

        }

    [DocumentType]

        public class Page : Vega.USiteBuilder.DocumentTypeBase

        {

            [DocumentTypeProperty(UmbracoPropertyType.Textstring, Tab = "Meta")]

            public string Title { get; set; }

     

            [DocumentTypeProperty(UmbracoPropertyType.Textstring, Tab = "Meta")]

            public string Description { get; set; }

     

            [DocumentTypeProperty(UmbracoPropertyType.Textstring, Tab = "Meta")]

            public string Keyword { get; set; }     

     

        }

     

  • Vladan Ostojic 94 posts 205 karma points
    Dec 06, 2011 @ 13:31
    Vladan Ostojic
    0

    Can you tell me what is exact version of uSitBuilder that you are using (right click on .dll, Properties, Details)?

    You are using .NET 4.0 for your project, right?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft