Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Morten Balle 129 karma points
    Sep 13, 2011 @ 14:25
    Morten Balle
    0

    Adding records, not updating...

    Hi

    I'm using CMSIMPORT Pro and have a strange problem here.

    When executing a saved import definition manually with a .csv fil on my ftp-server it updates records as it's supposed to. However, when schedueling the same import-definition to update on hourly basis, it's adding records instead of updating...

    Any clues..?

    Best,

    Morten

     

  • Richard Soeteman6952 karma points
    Sep 13, 2011 @ 15:19
    Richard Soeteman
    0

    Hi Morten,

    That is very weird. I will look into it and let you know if it's either a bug or I need more info. I'm working on a new release now so if it's a bug it will be in that release. Hopefully this released this week.

    Cheers,

    Richard

  • Richard Soeteman6952 karma points
    Oct 04, 2011 @ 17:25
    Richard Soeteman
    0

    Hi Morten,

    Sorry for the delay I can't reproduce this issue. Would it be possible to send me the orginal datasource, the datasource you are uploading and screenshots of the wizardsteps? My email address is richard[at]soetemansoftware.nl

    Thanks,

    Richard

     

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft
Our.umbraco.org is the community mothership for Umbraco, the open source asp.net cms. With a friendly forum for all your questions, a comprehensive documentation and a ton of packages from the community.