Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Markus 33 posts 57 karma points
    Apr 08, 2011 @ 10:52
    Markus
    0

    Reset color button disables true color picker

    I installed the latest version of true colorpicker (1.3), and I have the following issue: Whenever I click on the reset color button, I'm unable to open the color picker to choose a color without reloading the node or saving the changes.

    I'm using Umbraco 4.7, and I slightly adapted True color picker by moving css, js and image files out of the /umbraco folder and adapting the paths in the css and ascx - everything is working fine on that level, I don't think this causes the bug.

    It's not a showstopper, but I think it would be worth fixing. Does anybody experience the same problem?

  • Daniel Bardi2485 karma points
    Apr 08, 2011 @ 11:21
    Daniel Bardi
    0

    You can try the mColorPicker.. http://our.umbraco.org/projects/developer-tools/mcolorpicker-datatype

    It's self contained.. with no external files.

  • Markus57 karma points
    Apr 08, 2011 @ 11:59
    Markus
    0

    I just tried mColorPicker - seems to work in IE, but unfortunately not in FF4...When 'Show Value' is checked, nothing appears except the label, and when I uncheck it, an empty rectangle is visible, but nothing happens when I click on it.

    Other than that, I like it! But IE-only is a no-go.

  • Daniel Bardi2485 karma points
    Apr 08, 2011 @ 12:06
    Daniel Bardi
    0

    How odd... I tested it in all browsers... works fine in IE, Safari, Chrome, etc... Check with Firebug

  • Stephen69 karma points
    Apr 12, 2012 @ 10:28
    Stephen
    0

    I have the same problem.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft
Our.umbraco.org is the community mothership for Umbraco, the open source asp.net cms. With a friendly forum for all your questions, a comprehensive documentation and a ton of packages from the community. This site is running Umbraco version 7.3.0-RC