Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Sander Wollaert 12 posts 52 karma points
    Aug 10, 2017 @ 11:46
    Sander Wollaert
    0

    Newsletter Studio - Umbraco 7.6.5

    Hi,

    We just upgraded to Umbraco 7.6.5 and the Subject, Sender name and Sender e-mail aren't being saved. Something is going wrong client side because the reponse from the WebApi is correct. But the value is not being visualized and/or saved.

    I've reproduced the issue with a clean project on umbraco cloud.

    Thanks

    The fields Subject, Sender name and e-mail are blank

  • Markus Johansson 1377 posts 3761 karma points
    Aug 10, 2017 @ 11:50
    Markus Johansson
    0

    Hi!

    Sorry for the issues and thanks for letting me know!

    This has not been tested in Umbraco Cloud but I'll have a look at it and get back to you.

    // m

  • Sander Wollaert 12 posts 52 karma points
    Aug 10, 2017 @ 11:58
    Sander Wollaert
    0

    I can also reproduce it on a local installation. So it's not Umbraco Cloud specific I think.

  • Markus Johansson 1377 posts 3761 karma points
    Aug 10, 2017 @ 12:33
    Markus Johansson
    0

    Hi!

    Hmm.. strange! Thanks for testing locally as well!

    Let me have a look and get back to you!

    / m

  • Markus Johansson 1377 posts 3761 karma points
    Aug 11, 2017 @ 08:49
    Markus Johansson
    100

    Hi again!

    It was a breaking change in the core (maxChars on Textboxes) that introduced the issue.

    Is has been fixed in 2.1.9: https://our.umbraco.org/projects/backoffice-extensions/newsletter-studio/

    If you have already installed the package you just need to replace the newsletterstudio.dll-file.

    Cheers!

  • Alexander Croner 10 posts 98 karma points
    Aug 29, 2017 @ 14:25
    Alexander Croner
    0

    Hmm! I have the same issue.

    I accidentally made a post about this before I found this one, so disregard that one.

    Anyhow... the files that you get from the link u showed is 2.1.8? But the link text says 2.1.9...

    And the I tried to replace that DLL but still getting the same error.

    Any ideas?

    Thanks!

  • Markus Johansson 1377 posts 3761 karma points
    Sep 20, 2017 @ 12:41
    Markus Johansson
    0

    Hi!

    This should have been fixed, can you try here? https://www.newsletterstudio.org/download

    // m

  • Alexander Croner 10 posts 98 karma points
    Sep 20, 2017 @ 12:58
    Alexander Croner
    0

    Yes it is! Thanks!

    It was the download on the umbraco page which was faulty :)

    Thanks again!

  • Markus Johansson 1377 posts 3761 karma points
    Sep 20, 2017 @ 13:32
    Markus Johansson
    0

    Thanks for letting me know! I've updated the download file here on our as well =D Let's pray that it works this time =D

    Cheers!

  • Sander Wollaert 12 posts 52 karma points
    Aug 11, 2017 @ 09:03
    Sander Wollaert
    0

    Hi Markus,

    I've just tested this and in 2.1.9 the issue is resolved.

    Thanks!

  • Markus Johansson 1377 posts 3761 karma points
    Aug 11, 2017 @ 09:09
    Markus Johansson
    0

    Great news! Thanks for letting me know and thanks a lot for using the package in reporting this!

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft