Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Rodrigo 14 posts 77 karma points
    May 19, 2017 @ 15:13
    Rodrigo
    0

    Subscribe failed to load partial afer submit

    Hi Markus,

    I have a problem, my firm purchaded two licenses of Newsletter Studio for use in two sites, two different domains.

    We created ther first site and then replicated to use on another. On the first one is all working well.

    After we replicated the site and changed the license to the other site, the subscription partial view macro stopped to subscribe. You can view the error on the image!

    enter image description here

    This is urgent , because the site is already online, and we don't know what may be causing this issue.

    Best Regards,

  • Craig Mayers 79 posts 265 karma points
    May 19, 2017 @ 15:41
    Craig Mayers
    0

    Hi Rodrigo,

    Have you check the error logs to see if that gives you anymore information on what could be going on?

    You can find them in :

    ~/App_Data/Logs

    Regards

    Craig

  • Rodrigo 14 posts 77 karma points
    May 19, 2017 @ 16:25
    Rodrigo
    100

    Hi Craig.

    We already discovered the problem. The problem was that we are passing an id in the subscribe partial of an mailing list that donĀ“t exist.

    When we changed the id, the subscription start working

    Thanks for your quickly attention,

    Best Regards,

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft