Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Biagio Paruolo 1415 posts 1512 karma points
    5 days ago
    Biagio Paruolo
    0

    Label Template don't work anymore on Umbraco 7.10.x

    Label Template don't work anymore on Umbraco 7.10.x

    It's not displayed the value.

  • Nik 690 posts 2616 karma points c-trib
    3 days ago
    Nik
    0

    Hi Biagio,

    The Archetype project has been sunset, this happened a little while ago when another package, Nested Content, was brought into the Umbraco Core. Archetype and Nested Content provided very similar functionality.

    As a result it is unlikely that Archetype is going to get many updates, however as it is an open source project it could be worth forking the repo and investigating the issue to identify why the Label Template doesn't work.

    Saying that, someone else may have already done that work so the might see this question and be able to provide a solution.

    For further explanation on the sunset of Archetype and the reasoning behind it, please see this GitHub page. https://github.com/kgiszewski/Archetype/issues/439

    Thanks,

    Nik

  • Nicholas Westby 1691 posts 5572 karma points c-trib
    2 days ago
    Nicholas Westby
    0

    Label templates do work for me in the latest Archetype and latest Umbraco. I suspect it is a particular data type you are having an issue with. Which data type are you attempting to add the label template for (e.g., text, drop down, content picker, etc.).

    It's worth keeping in mind that label templates are extensible, so you can add your own label template without modifying the core of Archetype.

  • Biagio Paruolo 1415 posts 1512 karma points
    1 day ago
    Biagio Paruolo
    0

    Hi, I use textstring into Archetype. All works only label template not.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft