Last chance to get discounted tickets to Codegarden... Price goes up on Tuesday at 20:00 CEST!

Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Abdul Rahim 8 posts 78 karma points
    Feb 05, 2018 @ 06:06
    Abdul Rahim
    0

    Media upload issue - Umbraco version 7.7.6 assembly: 1.0.6528.26344

    Hi Guys,

    I am not able to upload media files after upgrading from version 7.2.8 to version 7.7.6. It is working perfectly in staging environment(located in another server). Find the attached screenshots for reference.

    Error displayed in Media section enter image description here

    Console Error enter image description here

    Error Log enter image description here

    Thanks, Abdul

  • Nigel Wilson 798 posts 1703 karma points
    Feb 05, 2018 @ 06:49
    Nigel Wilson
    0

    Hi Abdul

    Just to tick things off the list - have you double checked the permissions on the media folder on your live site ?

    Cheers

    Nigel

  • Abdul Rahim 8 posts 78 karma points
    Feb 06, 2018 @ 04:48
    Abdul Rahim
    0

    Hi Nigel,

    Thanks for your reply.

    This is the permission for media folder. I've already given all permissions. enter image description here

    Also, I can upload media items using the side menu link.

    enter image description here

    Thanks,

    Abdul

  • Abdul Rahim 8 posts 78 karma points
    Feb 20, 2018 @ 09:54
    Abdul Rahim
    0

    Hi Guys,

    Any clue?

  • Abdul Rahim 8 posts 78 karma points
    6 days ago
    Abdul Rahim
    0

    Hi,

    I didn't get a solution for this. Can anyone help?

    I am not able to upload media files after upgrading from version 7.2.8 to version 7.7.6. It is working perfectly in staging environment(located in another server). Find the attached screenshots for reference.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft