Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Chris 2 posts 72 karma points
    1 week ago
    Chris
    0

    Missing Images When Configuring For Child Application

    Hello,

    Back in Umbraco 7.5.2, we were able to modify the web.config to allow our child application to run.

    site.com (Umbraco) site.com/app (Child App)

    All we needed to do was make sure these elements:

    <appSettings>
    <system.web>
    <system.webServer>
    

    were inside of the following tags...

    <location inheritInChildApplications="false">
    </location>
    

    ...and everything was fine. With Umbraco versions 7.6.3 & 7.6.5, after making this modification, all of the images are now returning a 500 error.

    enter image description here

    Has anyone else had the same problem and are there any available workarounds at the moment?

    Any advice would be greatly appreciated.

  • Tarik 5 posts 75 karma points
    1 week ago
    Tarik
    0

    Peace be upon those who follow guidance,

    @Chris, can you post the web.config of child app and the template markup part where aspitelogo.png exists?

  • Chris 2 posts 72 karma points
    7 days ago
    Chris
    0

    Here is the web.config:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
      <configSections>
        <sectionGroup name="NWN.ControlLibrary.SectionGroup"> 
          <section name="SmartLabel" type="NWN.ControlLibrary.Utility.ConfigSectionHandler, NWN.ControlLibrary" />
        </sectionGroup>
        <sectionGroup name="applicationSettings" type="System.Configuration.ApplicationSettingsGroup, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089">
          <section name="XXXXXX.Web.Properties.Settings" type="System.Configuration.ClientSettingsSection, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
        </sectionGroup>
        <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
        <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.EntityFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
      </configSections>
      <connectionStrings>
        <remove name="XXXXXX.ClassLibrary.My.MySettings.XXXXXX4ConnectionString" />
        <remove name="XXXXXX.Data.XXXXXXDBContext" />
        <add name="XXXXXX.ClassLibrary.My.MySettings.XXXXXX4ConnectionString" connectionString="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" providerName="System.Data.SqlClient" />
        <add name="XXXXXX.Data.XXXXXXDBContext" connectionString="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" providerName="System.Data.SqlClient" />
      </connectionStrings>
      <NWN.ControlLibrary.SectionGroup>
        <SmartLabel>
          <ConnectionString value="XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX" />
        </SmartLabel>
      </NWN.ControlLibrary.SectionGroup>
      <appSettings>
      <!--- excluded -->
      </appSettings>
    
      <location path="." inheritInChildApplications="false">
        <system.web>
          <browserCaps userAgentCacheKeyLength="256" />
          <pages masterPageFile="~/XXXXXXny.master" styleSheetTheme="XXXXXXny" controlRenderingCompatibilityVersion="3.5" clientIDMode="AutoID">
            <controls>
              <!-- Specify State Map Control-->
              <add tagPrefix="XXXXXX" tagName="StateMap" src="~/StateMap/MapNY.ascx" />
              <add assembly="NWN.ControlLibrary" namespace="NWN.ControlLibrary" tagPrefix="NWN" />
              <add tagPrefix="telerik" namespace="Telerik.Web.UI" assembly="Telerik.Web.UI" />
              <add tagPrefix="ajaxToolkit" assembly="AjaxControlToolkit" namespace="AjaxControlToolkit" />
            </controls>
          </pages>
          <httpRuntime targetFramework="4.5.1" useFullyQualifiedRedirectUrl="false" minFreeThreads="8" minLocalRequestFreeThreads="4" appRequestQueueLimit="100" maxRequestLength="8096" executionTimeout="300" />
          <httpHandlers>
            <add verb="*" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" />
            <add path="Telerik.RadUploadProgressHandler.ashx" type="Telerik.Web.UI.RadUploadProgressHandler" verb="*" validate="false" />
            <add path="Telerik.Web.UI.WebResource.axd" type="Telerik.Web.UI.WebResource" verb="*" validate="false" />
            <add path="ChartImage.axd" type="Telerik.Web.UI.ChartHttpHandler" verb="*" validate="false" />
            <add path="Telerik.Web.UI.SpellCheckHandler.axd" type="Telerik.Web.UI.SpellCheckHandler" verb="*" validate="false" />
            <add path="Telerik.Web.UI.DialogHandler.aspx" type="Telerik.Web.UI.DialogHandler" verb="*" validate="false" />
          </httpHandlers>
          <httpModules>
            <add name="RadUploadModule" type="Telerik.Web.UI.RadUploadHttpModule" />
          </httpModules>
          <customErrors mode="Off" defaultRedirect="~/Error/error.aspx">
            <error statusCode="401" redirect="~/Error/401.aspx" />
          </customErrors>
          <authentication mode="None">
    
          </authentication>
    
          <trace enabled="false" requestLimit="10" pageOutput="true" traceMode="SortByTime" localOnly="true" />
    
          <sessionState mode="InProc" stateConnectionString="tcpip=127.0.0.1:42424" sqlConnectionString="data source=127.0.0.1;Trusted_Connection=yes" cookieless="false" timeout="20" />
    
          <globalization requestEncoding="utf-8" responseEncoding="utf-8" />
    
          <healthMonitoring enabled="true">
            <eventMappings>
              <!-- Log authentication failure events -->
              <add name="Auth Failure Audits" type="System.Web.Management.WebAuthenticationFailureAuditEvent" startEventCode="0" endEventCode="2147483647" />
              <!-- Log authentication success events -->
              <add name="Auth Success Audits" type="System.Web.Management.WebAuthenticationSuccessAuditEvent" startEventCode="0" endEventCode="2147483647" />
              <add name="Web Events" type="XXXXXX.Web.WebEvent" startEventCode="100004" endEventCode="100004" />
            </eventMappings>
            <bufferModes>
              <add name="Critical Notification" maxBufferSize="100" maxFlushSize="20" urgentFlushThreshold="1" regularFlushInterval="Infinite" urgentFlushInterval="00:01:00" maxBufferThreads="1" />
            </bufferModes>
            <providers>
              <clear />
              <!-- Provide any customized SqlWebEventProvider information here (such as a different connection string name value -->
              <add connectionStringName="XXXXXX.ClassLibrary.My.MySettings.XXXXXX4ConnectionString" maxEventDetailsLength="1073741823" buffer="true" bufferMode="Critical Notification" name="SqlWebEventProvider" type="System.Web.Management.SqlWebEventProvider" />
            </providers>
            <rules>
              <clear />
              <add name="All Errors Default" eventName="All Errors" provider="SqlWebEventProvider" profile="Critical" />
              <add name="Auth Failure Logging" eventName="Auth Failure Audits" provider="SqlWebEventProvider" profile="Critical" />
              <add name="Auth Success Logging" eventName="Auth Success Audits" provider="SqlWebEventProvider" profile="Critical" />
              <add name="Web Logging" eventName="Web Events" provider="SqlWebEventProvider" profile="Critical" />
              <!--<add name="Application Events Default" eventName="Application Events" provider="SqlWebEventProvider" profile="Default" minInstances="1" maxLimit="Infinite" minInterval="00:00:00"/>-->
            </rules>
          </healthMonitoring>
          <webServices>
            <protocols>
              <remove name="Documentation" />
            </protocols>
          </webServices>
        </system.web>
      </location>
      <!-- Prevent theme from being applied to site map -->
      <location path="SiteMap.aspx" allowOverride="false">
        <system.web>
          <pages theme="" />
        </system.web>
      </location>
      <location path="ws">
        <system.web>
          <authorization>
            <deny users="?" />
          </authorization>
        </system.web>
      </location>
      <system.webServer>
        <modules runAllManagedModulesForAllRequests="true">
          <remove name="WebDAVModule" />
          <remove name="RadUploadModule" />
          <remove name="RequestFilter" />
          <remove name="UrlRewrite" />
          <remove name="Exception" />
          <remove name="UsersOnline" />
          <remove name="ClientDependencyModule" />
          <remove name="DNNMembership" />
          <remove name="Personalization" />
          <remove name="Analytics" />
          <remove name="MobileRedirect" />
          <remove name="Services" />
          <remove name="Detector" />
          <add name="RadUploadModule" type="Telerik.Web.UI.RadUploadHttpModule" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv2.0" />
        </modules>
        <handlers>
          <remove name="ChartImage_axd" />
          <remove name="Telerik_Web_UI_SpellCheckHandler_axd" />
          <remove name="Telerik_Web_UI_DialogHandler_aspx" />
          <remove name="Telerik_RadUploadProgressHandler_ashx" />
          <remove name="Telerik_Web_UI_WebResource_axd" />
          <remove name="ReportViewerWebControlHandler" />
          <remove name="CombineScriptsHandler" />
          <add name="Telerik_Web_UI_WebResource_axd" path="Telerik.Web.UI.WebResource.axd" type="Telerik.Web.UI.WebResource" verb="*" preCondition="integratedMode" />
          <add name="ChartImage_axd" path="ChartImage.axd" type="Telerik.Web.UI.ChartHttpHandler" verb="*" preCondition="integratedMode" />
          <add name="Telerik_Web_UI_SpellCheckHandler_axd" path="Telerik.Web.UI.SpellCheckHandler.axd" type="Telerik.Web.UI.SpellCheckHandler" verb="*" preCondition="integratedMode" />
          <add name="Telerik_Web_UI_DialogHandler_aspx" path="Telerik.Web.UI.DialogHandler.aspx" type="Telerik.Web.UI.DialogHandler" verb="*" preCondition="integratedMode" />
          <add name="Telerik_RadUploadProgressHandler_ashx" path="Telerik.RadUploadProgressHandler.ashx" type="Telerik.Web.UI.RadUploadProgressHandler" verb="*" preCondition="integratedMode" />
          <add name="ReportViewerWebControlHandler" preCondition="integratedMode" verb="*" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=11.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89845dcd8080cc91" />
          <add name="CombineScriptsHandler" verb="*" path="CombineScriptsHandler.axd" type="AjaxControlToolkit.CombineScriptsHandler, AjaxControlToolkit" />
          <remove name="OPTIONSVerbHandler" />
          <remove name="TRACEVerbHandler" />
          <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" />
          <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" />
          <remove name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" />
          <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness32" responseBufferLimit="0" />
          <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness64" responseBufferLimit="0" />
          <add name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" type="System.Web.Handlers.TransferRequestHandler" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv4.0" />
        </handlers>
        <security>
          <requestFiltering>
            <requestLimits maxAllowedContentLength="8096000" />
          </requestFiltering>
        </security>
        <validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
      </system.webServer>
      <system.serviceModel>
        <bindings>
          <basicHttpBinding>
            <binding name="DataExchange2Soap" maxReceivedMessageSize="2147483647">
              <security mode="Transport">
                <transport clientCredentialType="None" />
              </security>
            </binding>
          </basicHttpBinding>
        </bindings>
        <client>
          <endpoint address="XXXXXXXX" binding="basicHttpBinding" bindingConfiguration="DataExchange2Soap" contract="FileBoundWebService.DataExchange2Soap" name="DataExchange2Soap" />
        </client>
      </system.serviceModel>
      <runtime>
        <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="Microsoft.Owin.Security" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
            <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.1.0" newVersion="3.0.1.0" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="Microsoft.Owin" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
            <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.1.0" newVersion="3.0.1.0" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="WebGrease" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
            <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-1.6.5135.21930" newVersion="1.6.5135.21930" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="Microsoft.Owin.Security.OAuth" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
            <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.1.0" newVersion="3.0.1.0" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="Newtonsoft.Json" publicKeyToken="30ad4fe6b2a6aeed" culture="neutral" />
            <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-8.0.0.0" newVersion="8.0.0.0" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="Microsoft.Owin.Security.Jwt" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" culture="neutral" />
            <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.0.1.0" newVersion="3.0.1.0" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="System.Web.Helpers" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
            <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-3.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="System.Web.WebPages" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
            <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-3.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
          </dependentAssembly>
          <dependentAssembly>
            <assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
            <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-5.2.2.0" newVersion="5.2.2.0" />
          </dependentAssembly>
        </assemblyBinding>
      </runtime>
      <applicationSettings>
        <XXXXXX.Web.Properties.Settings>
          <setting name="XXXXXX_App_msu_WebPayment_msu_WebPayment" serializeAs="String">
            <value></value>
          </setting>
          <setting name="XXXXXX_App_Branagh_ers" serializeAs="String">
            <value></value>
          </setting>
          <setting name="XXXXXX_App_ReportExecution2005_ReportExecutionService" serializeAs="String">
            <value>XXXXXX</value>
          </setting>
        </XXXXXX.Web.Properties.Settings>
      </applicationSettings>
      <entityFramework>
        <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbConnectionFactory, EntityFramework">
          <parameters>
            <parameter value="mssqllocaldb" />
          </parameters>
        </defaultConnectionFactory>
        <providers>
          <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServices, EntityFramework.SqlServer" />
        </providers>
      </entityFramework>
      <system.web>
        <compilation targetFramework="4.5.2" />
      </system.web>
    </configuration>
    <!--ProjectGuid: 65B40E54-69A9-4677-8A87-68BFE70EAE5F--> 
    

    Here is the View for our Home page:

    @inherits Umbraco.Web.Mvc.UmbracoTemplatePage
    @{
        Layout = "Master.cshtml";
    }
    
    <div class="content homepage">
        <section class="banner">
            <div class="banner-img">
                <img src="@CurrentPage.bannerImage.Url" class="img-responsive" />
            </div>
            <div class="banner-content-box">
                <div class="container">
                    <h1>
                        @Umbraco.Field("bannerMessage", removeParagraphTags: true)
                    </h1>
                    <div class="row">
                        <div class="col-md-offset-4 col-md-4 col-sm-offset-4 col-sm-4">
                            <a href="@CurrentPage.bannerButtonLink.Url" class="btn fourth-btn btn-lg btn-block"><i class="fa fa-fw fa-chevron-circle-right"></i>@Umbraco.Field("bannerButtonLabel")</a>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </section>
        <section class="secondary-content">
            <div class="container">
                <div class="row">
                    <div class="col-md-6">
                        <div class="img-box">
                            <img src="@CurrentPage.image1.Url" class="img-responsive" />
                        </div>
                        <p>
                            @Umbraco.Field("description1", removeParagraphTags: true)
                        </p>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-offset-2 col-md-8">
                                <a href="@CurrentPage.button1Link.Url" class="btn btn-lg primary-btn btn-block"><i class="fa fa-wa fa-copy"></i>@Umbraco.Field("button1Label")</a>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                    <div class="col-md-6">
                        <div class="img-box">
                            <img src="@CurrentPage.image2.Url" class="img-responsive" />
                        </div>
                        <p>
                            @Umbraco.Field("description2", removeParagraphTags: true)
                        </p>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-offset-2 col-md-8">
                                <a href="@CurrentPage.button2Link.Url" class="btn btn-lg primary-btn btn-block"><i class="fa fa-wa fa-sign-in"></i>@Umbraco.Field("button2Label")</a>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </section>
        <section class="cta-area">
            <div class="container-fluid">
                <div class="col-md-offset-1 col-md-10">
                    <div class="row">
                        <div class="col-lg-10 col-md-9 col-sm-8">
                            <h2>
                                @Umbraco.Field("featuredTitle")
                            </h2>
                            <p>
                                @Umbraco.Field("featuredDescription", removeParagraphTags: true)
                            </p>
                        </div>
                        <div class="col-lg-2 col-md-3 col-sm-4">
                            <a href="@CurrentPage.featuredButtonLink.Url" target="@CurrentPage.featuredButtonLink.Target" class="btn third-btn btn-lg btn-block"><i class="fa fa-fw fa-chevron-circle-right"></i>@Umbraco.Field("featuredbuttonLabel")</a>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
        </section>
    </div>
    

    Let me know if you need any other info.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft