Get Umbraco Certified in October

5 courses in 4 different countries across 2 continents leaves no excuse.

Attend courses in the Netherlands, UK, USA and at Umbraco HQ in Denmark.

See the schedule and read more about our training here.

Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at

  • Carl 57 posts 79 karma points
    Feb 22, 2012 @ 22:12

    Error on live environment when pushing content with Courier 2.5

    Hi Guys


    Please help - I've got a live site where I need to deploy around 200 pages from a staging site. I've installed courier express and it works great in staging. I can push from my dev environment to my staging environment. 


    However when I try to push to the live server I get the error " - Object moved'

    Has anyone experienced that before?


    What is a good way of ensuring that courier is properly installed on the server? I mean all the screens seem to respond correctly for me, I can't see any other exception. I think the problem may be DNS related but I'm not sure. Because it's a live environment, I don't really have much access to see what's going on


    Any ideas people?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft is the community mothership for Umbraco, the open source cms. With a friendly forum for all your questions, a comprehensive documentation and a ton of packages from the community. This site is running Umbraco version 7.3.0