Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Matthew 81 posts 293 karma points
    1 week ago
    Matthew
    0

    Occasional empty to address in the send email workflow.

    Hi,

    Anyone got an idea on this one? It does not do it all of the time and the field is mandatory

    WorkflowTypes.SendEmail - There was a problem sending an email to '' from... System.ArgumentException: The parameter 'addresses' cannot be an empty string. Parameter name: addresses at System.Net.Mail.MailAddressCollection.Add(String addresses) at Umbraco.Forms.Core.Providers.WorkflowTypes.SendEmail.Execute(Record record, RecordEventArgs e)

    Cheers Matt

  • Dennis Aaen 4368 posts 17678 karma points admin hq c-trib
    5 days ago
    Dennis Aaen
    0

    Hi Matthew,

    Have you seen this issue http://issues.umbraco.org/issue/CON-1128 It seems to me that its the similar issue that you have.

    Sorry for the inconvenience

    Best,

    /Dennis

  • Matthew 81 posts 293 karma points
    5 days ago
    Matthew
    0

    Hi Dennis,

    I had not seen it, however that issue was due to the alias been changed. Our is a little different in that the email workflow is just the plain text one.

    Most annoying part is if I test it on live it works perfectly fine it is less than 20% of the emails that fail with the above error.

    Thanks Matt

  • Dennis Aaen 4368 posts 17678 karma points admin hq c-trib
    5 days ago
    Dennis Aaen
    0

    Hi Matthew,

    Okay I am sorry to hear this. Feel free to create an issue on the tracker so we have it on our list of issue of Umbraco Forms

    /Dennis

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft