Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Nidhi 2 posts 72 karma points
    May 18, 2017 @ 01:17
    Nidhi
    0

    Umbraco not accepting Page name to include "Google" keyword

    I am facing some problem adding google word to my page name for example Dropbox? Google Drive? . As soon as I add google word to the page name all the css and styling disappears , images stop loading and throws the following error

    net::ERRCONNECTIONRESET

    Can anyone please help if Umbraco has any limitation accepting Google in the page Name

    Thanks

  • Alex Skrypnyk 3310 posts 10224 karma points mvp
    May 18, 2017 @ 12:07
    Alex Skrypnyk
    0

    Hi Nidhi

    Where are you using this google word?

    It works fine for me :)

    Thanks,

    Alex

  • Nidhi 2 posts 72 karma points
    May 18, 2017 @ 21:46
    Nidhi
    0

    Hi Alex

    I am using this word on Page Heading. The weird thing is it is happening only in the STG environment

    The link to document picks up the URL as per the page heading, So may be it's the problem with having google in the URL .. not sure.

    Thanks

    Nidhi

  • Alex Skrypnyk 3310 posts 10224 karma points mvp
    May 19, 2017 @ 11:28
    Alex Skrypnyk
    1

    Hi guys

    It can't be the problem with having google in the UR, sure.

  • Craig Mayers 79 posts 265 karma points
    May 19, 2017 @ 10:53
    Craig Mayers
    2

    Hi Nidhi,

    Not an issue for me either.

    Don't see how having 'google' as part of your URL would have such an adverse effect.

    Did you change anything in the codebase OR configuration prior to this error occurring?

    Regards

    Craig

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft