Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at

  • Craig Palenshus 39 posts 62 karma points
    Mar 16, 2011 @ 20:38
    Craig Palenshus

    Notifications not sent after translator completes a translation task

    I just posted the following issue on CodePlex for the behavior that I've verified in Umbraco 4.0.1, 4.6.1 and 4.7:

    The send to translation notification works as expected, but after a translator completes the translation and uploads the translated XML file, no notification is sent back to the person who assigned the translation task or to anyone who has subscribed to notifications for "Translate" or "Update", both of which I would expect to fire the notification.

    No error is generated in the error log or for the user, it just doesn't work.

    The translated page does get updated and is awaiting approval and publishing after the XML file is uploaded, it is just that no one is ever made aware of it through umbraco.

  • Jan Skovgaard 10178 posts 19348 karma points admin mvp c-trib
    Mar 16, 2011 @ 21:51
    Jan Skovgaard

    Hi Craig

    Good work! And thanks for the explanation - #H5YR :) - since I'm a bit lazy would you care to post the url for the work issue? (Think that others will be more likely to vote ut up as well if they see it in here.


  • Craig Palenshus 39 posts 62 karma points
    Mar 16, 2011 @ 22:03
Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft is the community mothership for Umbraco, the open source cms. With a friendly forum for all your questions, a comprehensive documentation and a ton of packages from the community. This site is running Umbraco version 7.3.1