x First time here? Check out the FAQ
  • Avatar3088posts5504karma
    adminMVP

    umbraco 4.7.1 no preview

    Ismail Mayat started this topic November 29, 2011 @ 04:53

    Guys,

    I have installed the package in umbraco 4.7.1 i have added datatype to home page of type uTube Single Video Picker i add the url to the page but i dont see preview not even after saving. Any ideas?

    Regards

    Ismail


  • Lee Kelleher posted this reply November 29, 2011 @ 04:58

    Hi Ismail,

    Just tested this on my local v4.7.1 install and the preview is working fine - as in loads up on key-up (and displays after save).

    Could to check if there are any JavaScript errors, etc?

    ... or if you are using another 3rd-party package/data-type on the same doc-type/tab? (thinking other JS errors/conflicts)

    Thanks, Lee.


  • Ismail Mayat posted this reply November 29, 2011 @ 05:00

    lee,

    as father ted would say ya ieeejyot! I had pasted the shortened url as opposed to acutal youtube url which works fine in 4.7.1. Sorry about that 

    Regards

    Ismail


  • Lee Kelleher posted this reply November 29, 2011 @ 05:08

    No worries Ismail. I'll look at seeing if we can support the short-urls for the picker in the next version.

    Cheers, Lee.


  • Jeroen Breuer posted this reply November 29, 2011 @ 05:15

    You can also just use the 8 letter code (after ?v=) and than it will also preview :).

    Jeroen


  • Avatar569posts692karma
    Comment with ID: 98928
    Tom posted this reply December 5, 2011 @ 01:56

    Hi All,

    I cannot get this working in 4.7.1 tinymce just strips out any code generated by the macro


Please login or Sign up To post replies