x First time here? Check out the FAQ
Join us a the Umbraco event of the year - get your Codegarden 14 early bird ticket today
  • Avatar1138posts2259karma

    Updated for version 4.5

    dandrayne started this topic July 1, 2010 @ 11:03

    Just a quick note to point out that "insert video" 1.1 supports Umbraco 4.5.  For 4.0.x, continue to use 1.0.

    In this version I also removed the need to create an ID for the video, so it's simply a case of selecting a video and choosing height & width.

    Dan


  • Avatar609posts733karma
    Comment with ID: 52642
    Rik Helsen posted this reply November 5, 2010 @ 10:37

    I'm just testing your package, but it doesn't start playing the media file (the player appears fine), are there other things i should be aware of?

    also is it possible to brand the player? right now it's a bit cluttered, i'd like a cleaner more recent look&feel


  • Avatar609posts733karma
    Comment with ID: 52643
    Rik Helsen posted this reply November 5, 2010 @ 10:50

    The outputted html seems to be missing any reference to the media file itself ?

    <div id="contentright">
    <script src="/scripts/flowplayer-3.1.4.min.js" type="text/javascript">
    </script>
    <a id="ID0EBA" style="display: block; height: 232px; width: 350px;" href="">
    <object height="100%" width="100%" type="application/x-shockwave-flash" data="/scripts/flowplayer-3.1.4.swf" id="ID0EBA_api">
    <param value="true" name="allowfullscreen">
    <param value="always" name="allowscriptaccess">
    <param value="high" name="quality">
    <param value="false" name="cachebusting">
    <param value="#000000" name="bgcolor">
    <param value="config={&quot;playerId&quot;:&quot;ID0EBA&quot;,&quot;clip&quot;:{},&quot;playlist&quot;:[{}]}" name="flashvars"></object>
    </a>
    <script type="text/javascript">
    var videoid = "ID0EBA";
    flowplayer(videoid, "/scripts/flowplayer-3.1.4.swf");
    </script>

    </div>

  • Avatar609posts733karma
    Comment with ID: 52649
    Rik Helsen posted this reply November 5, 2010 @ 11:42

    Nevermind, it was an issue with a custom media type i was using...


  • Avatar1138posts2259karma
    Comment with ID: 52967
    dandrayne posted this reply November 9, 2010 @ 12:45

    Perfect Rik, glad you got it sorted.


Please login or Sign up To post replies