x First time here? Check out the FAQ

Come work for Umbraco - The Umbraco HQ are hiring Project managers, .NET developers and DevOps people!

  • Avatar3086posts5501karma
    adminMVP

    virtual directory issue

    Ismail Mayat started this topic February 11, 2011 @ 11:54, Go directly to the topic solution

    I am using umbraco 452 under iis7.  The website all works fine.  I have created in the website in IIS a virtual directory that points to shared folder on intranet. In the web.config under umbracoReservedPaths i have added /uploads/ which is name of the virtual folder.

    When i try and access this folder i get 

    Current node is null. This might be due to previewing an unpublished node. As the NodeFactory works with published data, macros using the node factory won't work in preview mode.
    Parameter name: Current node is 1095

    Anyone seen this before?

    Regards

    Ismail

     


  • Ismail Mayat posted this reply February 11, 2011 @ 12:11

    ok bit further with this i made the virtual directory into application and now i get 

    Could not load file or assembly 'UrlRewritingNet.UrlRewriter' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    I know you can put another web.config in there to not load assemblies however this is a shared directory on another server. Am i missing something else?

    Regards

    Ismail

     


  • Tom Fulton posted this reply February 11, 2011 @ 02:09

    Hi Ismail,

    This is a virtual directory/application underneath your Umbraco site?  If so you should specify Umbraco's web.config not to inherit in child applications, if you have not done so already

    See http://our.umbraco.org/forum/getting-started/installing-umbraco/16868-Non-Umbraco-Virtual-Directory?p=0

    -Tom


  • Ismail Mayat posted this reply February 11, 2011 @ 02:36

    Tom,

    Result! many thanks for this. Im getting a different error but its ACL related will sort that.

    Regards

     

    Ismail


Please login or Sign up To post replies